• Rechtsbijstand <strong>VvE</strong>

  Rechtsbijstand van een VvE jurist. Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan!

  bel: 013-590 03 86Offerte

Rechtsbijstand VvE

Deskundige rechtsbijstand van VvE Advies.

Met een rechtsbijstandververzekering bent u verzekerd voor juridische hulp bij conflicten. Ook een VvE kan te maken krijgen met verschillende conflicten, zoals een probleem met de administrateur, leveranciers of het onroerend goed.

Rechtsbijstand VvE nodig? En heeft uw VvE of u een rechtsbijstandsverzekering? Dan kunt u onze jurist inschakelen om u bij te staan in opdracht van uw rechtsbijstandsverzekering.

Waarom specialistische rechtsbijstand?

Sinds eind 2013 heeft het Hof van Justitie bepaald, dat een rechtsbijstandsverzekerde altijd de mogelijkheid moet hebben om zelf een jurist of advocaat aan te wijzen die hem bij zal staan in een geschil. Daardoor kunt u in VvE-zaken ook onze jurist inschakelen. Op deze manier bent u verzekerd van deskundige en specialistische bijstand. Onze VvE jurist, mr. Klaas Jan Schuurs, is sinds 2005 VvE jurist en heeft daardoor ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van VvE’s.

Toestemming verzekeraar

U zult eerst de verzekeraar om toestemming moeten vragen voordat u ons daadwerkelijk inschakelt. Na het verzoek zal de verzekeraar contact met ons opnemen en overleggen over de inhoud van de zaak en de voorwaarden die gekoppeld zijn aan de opdracht. Als wij daarover overeenstemming hebben bereikt, zullen wij voor u de zaak in behandeling nemen.

Wist u dat?

 • Onze VvE jurist al ruim 11 jaar ervaring heeft op het gebied van VvE’s?

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies