• Bouwkundige inspectie VvE

  Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bouwkundige inspectie voor uw VvE.

  bel: 013-590 03 86Offerte

Bouwkundige inspectie VvE

Een onafhankelijke inspectie door een ervaren bouwkundig specialist!

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in bouwkundig advies en bouwkundige inspecties.

Met een bouwkundige inspectie wordt inzicht verkregen in de bouwtechnische staat van het complex van de VvE. Zo kunt u toetsen of uw VvE in gezonde staat is. Wilt u als vereniging van eigenaren een bouwkundige inspectie laten doen? Kies dan altijd voor een onafhankelijke bouwkundige inspectie. VvE advies is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige inspecties. En VvE Advies heeft specialisten in dienst die al ruim 25 jaar ervaring en kennis hebben opgebouwd in de bouwwereld. Naast een algehele inspectie kunnen wij ook een dak- en/of gevelinspectie verzorgen, waarbij wij de staat van het onderhoud beoordelen. Een bouwkundige inspectie door VvE advies gebeurt altijd snel en gedegen!

De bouwkundige inspectie

Bij een bouwkundige inspectie worden alle bouwkundige onderdelen en installaties van de appartementen en algemene ruimtes uitvoerig geïnspecteerd en getest door een ervaren inspecteur. Eventueel kunt u vooraf aangeven of de inspecteur extra moet letten op bepaalde zaken. Ook kunt u voor of na de inspectie vragen stellen aan de inspecteur.

Na de inspectie ontvangt u een overzichtelijk bouwtechnisch rapport. In dit rapport wordt de staat van het complex beschreven en vindt u een overzicht van de (eventuele) gebreken. Bouwtechnische gebreken die visueel waarneembaar zijn worden tevens met foto’s vastgelegd. Indien gewenst kan er ook een indicatie worden opgenomen voor de herstelwerkzaamheden van de gebreken. Daarnaast wordt in het rapport een onderhoudsadvies voor de aankomende vijf jaar beschreven. Zo weet u precies waar u aan toe bent met uw appartementencomplex en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wat kost een bouwkundige inspectie?

Omdat alle VvE complexen verschillend zijn van inhoud en grootte is het niet mogelijk hier een standaard bedrag voor te rekenen. Bent u benieuwd naar de kosten van een bouwkundige inspectie van VvE Advies? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Wist u dat?

 • U op werkdagen altijd vrijblijvend kunnen bellen naar onze gratis heldesk?

 • Wij op een begrijpelijke manier antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies