• <strong>VvE cursus</strong> en presentatie

  Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een cursus toegespitst op uw situatie.

  bel: 013-590 03 86Offerte

VvE cursus en presentatie

Een workshop of cursus toegespitst op uw situatie.

Op zoek naar een VvE cursus, presentaties of workshops? Wij komen naar u toe met een VvE cursus workshop toegespitst op uw situatie.

Bent u net toegetreden tot het bestuur van uw VvE en wilt u meer weten over de rechten en plichten van het VvE bestuur? Of bent u als VvE bestuur op zoek naar informatie over een specifiek onderwerp? U heeft een aantal beheerders die wel wat meer willen weten, maar een professionele opleiding is te duur? VvE Advies kan al uw vragen beantwoorden in een VvE cursus of presentatie op maat!

Waarom VvE cursus?

Bij het bestuur en het beheer van een VvE komt heel wat kijken en de belangen zijn groot. Ook in de wetgeving verandert wel eens wat en worden er regelmatig nieuwe uitspraken gedaan waardoor jurisprudentie ontstaat. Niet gek dat u af en toe eens met vragen komt te zitten of gewoon even bijgespijkerd wilt worden.

Omdat iedere VvE anders is en andere kennis heeft, geeft VvE Advies alleen VvE cursussen op maat. Zo weet u zeker dat uw vraag behandeld wordt en u de informatie krijgt die u nodig heeft. Ook voor uitleg van uw reglement of een onafhankelijk geluid tijdens de (bestuurs-)vergadering kunt u bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden door te spreken!

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies