Team VvE advies

Maak kennis met het team van VvE Advies.
Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan!

bel: 013-590 03 86Offerte

Maak kennis met het team van VvE advies

Rob Hamers

Het maakt me uit!

‘Het maakt me uit hoe we met elkaar omgaan. Het maakt me uit hoe de wereld  er uit komt te zien. Het maakt me uit hoe het met mijn klanten gaat. Het maakt me uit hoe en wat ik bijdraag.’

Ik ben bouwtechneut, vader, leergierige, organisator, inspirator en beach bugg fanaat. Ik vertoef graag in de bergen en op de besneeuwde hellingen.

Na eerst enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de uitvoering bij een allround bouwbedrijf heb ik vanaf 1990 tot 2008 een bouwbedrijf gehad met nieuwbouw,verbouw en onderhoud als takken van sport. Sinds 2008 ben ik besmet met het VvE virus en help ik mijn klanten met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en alle bouwtechnische vraagstukken binnen de VvE. Ik doe dit nog steeds met veel plezier.

Ik geloof niet in afhankelijkheid maar in samenwerking. Het geeft voldoening mijn kennis en ervaring te gebruiken om mensen en organisaties te helpen en te adviseren zodat ze op de hoogte zijn van alle ins en outs omtrent de bouwkundige revolutie die zich momenteel voltrekt. Het lijkt me leuk ook u eens te mogen ontmoeten.

Ing. Rob van den Boom

“Een zorgvuldige analyse leidt tot betere oplossingen”.

Elk technisch probleem kent een oorzaak. Op basis van praktisch onderzoek en een zorgvuldige analyse, kan de oorzaak worden geduid. Dan komt de oplossing voor het gebrek al in snel in beeld. Mijn expertise ligt op het vlak van bouwtechniek, bouwfysica, bouwconstructie en garantiestelling in de bouw. Daarnaast ben ik erkend deskundige energielabel en EPA-adviseur.

Inmiddels ben ik al ruim 25 jaar werkzaam in de bouwwereld. Ik heb brede kennis van de bouw opgedaan in functies als opzichter, projectontwikkelaar, ontwikkelingsmanager, onderhoudsdeskundige en bouwkundig VvE-adviseur. Hierbij spelen de technische- en financiële haalbaarheid als ook de wet- en regelgeving in de bouw een belangrijke rol.

Binnen VvE Advies ben ik voornamelijk belast met de uitvoering van bouwkundige inspecties, begeleiding van onderhoudswerken, opleverings- en aankoopkeuringen. Het persoonlijke contact met onze klanten vind ik erg leuk. Vaak kan ik de “brug” slaan tussen opdrachtgever en uitvoerende partijen bij de beoordeling van uitvoeringskwesties of technische haalbaarheid.

Een goed onderhouds- of hersteladvies dient naar mijn mening in begrijpelijke taal te zijn opgesteld. Zodanig dat opdrachtgever precies begrijpt wat er loos is. Daarnaast dient het rapport tevens als “Technische Omschrijving” voor de aanvraag van offertes bij aannemers. De beschrijving van de materialen en uitvoering is eenduidig en dient als basis voor een gespecificeerde offerte.

Eric Kubbe

“Uw installatie mijn zorg”

Dat is mijn credo en lijfspreuk. Techniek is iets wat mij altijd al boeit en uitdaagt. En dan vooral de installatietechniek, de werktuigkundige installaties zoals ventilatie, verwarming en koeling. Hier is nog veel te behalen aan energie besparing en comfort.

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in het installatietechnische vak, waarbij ik ervaring heb opgedaan als projectcoördinator en projectleider tot en met installatie technisch adviseur met het uitbrengen van bindende adviezen op het gebied van nieuwbouw en vervanging.

Door het doorlopen van deze facetten van het vak heb ik ruime ervaring met de meest uiteenlopende praktijk situaties van slecht functionerende installaties ten gevolge van verkeerd of slecht uitgevoerd onderhoud tot en met onveilige situatie met koolmonoxide aan toe.

Binnen VvE-advies ben ik belast met alle installatietechnische vragen zoals de schoorsteen problematiek bij ketelvervanging, vragen over het uitgevoerde onderhoud, evenals slechte ventilatie in de appartementen. Voor het plaatsen van HR ketels zijn diverse oplossingen en mogelijkheden, maar elke situatie is anders. Aan de hand van een gedegen advies op maat kan ik u bij dit gehele traject, van de ketel vervanging, ondersteunen en adviseren.

Mr. Klaas Jan Schuurs

Ruim 12 jaar heb ik ervaring als vastgoedjurist, met name op het gebied van VvE’s en appartementsrechten. Als uw VvE-adviseur op het gebied van VvE Recht heb ik niet alleen ruime ervaring met het appartementsrecht maar ook met alle bijkomende rechtsgebieden: contracten, algemene voorwaarden, bouwrecht, huurrecht, verzekeringen en verenigingsrecht.

Graag treed ik op als sparringpartner voor het bestuur van uw VvE of als klankbord voor de beheerder. Maar ook een eigenaar help ik graag op weg. Ik ga op zoek naar eenvoudige, praktische en toepasbare oplossingen. Het omzetten van complexe problemen in simpele oplossingen is mijn doel.

Over VvE recht en alles wat er bij komt kijken vertel ik met enthousiasme. Heeft u uitleg nodig op de vergadering? Nodig mij uit en iedere eigenaar weet wat hij van de VvE, het bestuur, de overige eigenaars en/of de beheerder kan verwachten. Verder is daarna duidelijk wat er wel en niet geregeld kan worden.

Ik sta uw VvE in alle facetten bij. Als adviseur, maar ook als gemachtigde of als deskundige van advocaten. Onderhandelen met de aannemer? Geen probleem. Optreden in een rechtszaak? Bel mij gerust. Arbiter of bemiddelaar nodig? Bij mij bent u aan het juiste adres. Uitleg van het reglement? Ja hoor. Huishoudelijk reglement nodig? Alstublieft. Overlast? Wordt aangepakt. Achterstallige bijdragen? Hier uw geld, voor u geind. Overeenkomst nakijken? Doe ik voor u. Kortom: ik sta met kennis, kunde en kwaliteit voor uw VvE paraat!

Ing. Sjimmie Hamers

“Bouwen, ik ben ermee opgegroeid.”

Waar je mee omgaat wordt je mee besmet zeggen ze wel eens, ik ben daar een mooi voorbeeld van. Al vanaf jongs af aan raakte ik gefascineerd door techniek en bouwen. Lego, Mechano, Knex ik heb ze allemaal in overvloed gehad.

Toen daar het moment kwam om te gaan studeren was de richting natuurlijk vrij duidelijk, dat werd iets met bouwen, maar wat? Uiteindelijk heb ik gekozen voor Bouwmangement & Vastgoed. Dit stelde mij instaat om op een breed vlak de juiste theoretische kennis kunnen vergaren. Hierdoor ben ik nu bekend met alle inhoudelijke kenmerken van het vastgoedproces, variërend van het initiatief en realisatie tot instandhouding van een gebouw. Dit alles, natuurlijk gestaafd met de nodige praktisch kennis uit eerste hand.

Ik werk inmiddels al een aantal jaren voor VvE Advies en heb ook op VvE gebied inmiddels ruime ervaring opgedaan. Binnen VvE Advies word ik ter ondersteuning ingezet, dit maakt mij als het ware de spin in het web.

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

  • Allround dienstverlening

    Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

  • Specialisten in huis

    Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

  • Begrijpelijke taal

    Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies