Bouwkundig advies

Specialistisch bouwkundig advies. Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan!

bel: 013-590 03 86Offerte

Bouwkundig advies VvE

Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring in de bouwwereld!

VvE Advies is gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk bouwkundig advies aan VvE’s.

Bouwkundig advies is een breed begrip. Veel technische problemen vallen binnen het vakgebied bouwkunde, zoals gebreken die ontstaan vanwege bouwfouten of door slecht c.q. ondeskundig onderhoud. VvE Advies heeft specialisten in huis die al ruim 25 jaren ervaring hebben in de bouwwereld. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel en onafhankelijk een gedegen bouwkundig advies geven op vele vlakken. Ook voor zaken als een opleverings- of aankoopkeuring, advies voor energiebesparende maatregelen en begeleiding bij onderhoud en werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij het opstellen of beoordelen van technische offertes.

Ook bij juridische geschillen

Ook bij juridische geschillen met uw aannemer bent u bij VvE Advies aan het juiste adres. Wij kunnen u bijstaan met onze bouwkundige expertise. En indien gewenst kan onze VvE jurist u bijstaan. Lees hier over juridisch advies meer of neem vrijblijvend contact op.

Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening in relatie tot bouwkundig advies. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze helpdesk!

Bouwkundige inspectie

Een bouwkundige inspectie geeft inzicht in de bouwtechnische staat van het complex van de VvE. Met een onafhankelijke bouwkundige inspectie door VvE advies zorgt u ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij bouwkundige inspectie bekijkt een expert of er eventuele gebreken c.q. bouwfouten zijn. Ook kunnen wij een dak- en/of gevelinspectie verzorgen, waarbij wij de staat van het onderhoud beoordelen.

Lees meer over bouwkundige inspecties.

Aankoopkeuring

Als koper van een nieuw appartement heeft u inzicht in de bouwtechnische staat van het pand nodig. U heeft als koper namelijk onderzoeksplicht. Bij een aankoopkeuring worden eventuele gebreken van te verwachten onderhoud in kaart gebracht. Zo kunt u een gedegen beslissing maken en staat u sterker bij onderhandelingen. U hoeft geen lid te zijn van VvE advies om door ons een keuring te laten uitvoeren.

Lees meer over de aankoopkeuring woning.

Bouwadvies

Snel, gedegen, betaalbaar en onafhankelijk bouwadvies op maat van technische en bouwkundige specialisten met ruim 25 ervaring in de bouwwereld!

Lees meer over onafhankelijk bouwadvies.

Bouwkundig onderzoek

Met een onafhankelijk bouwkundig onderzoek bent u goed op de hoogte van de staat van uw vastgoed en komt u niet voor bouwkundige verrassingen te staan!

Lees meer over bouwkundig onderzoek

Opleveringskeuring

Laat altijd een opleveringskeuring uitvoeren voordat u een nieuwbouw complex betrekt. Eventuele gebreken worden opgelost, zodat u zorgvrij kunt wonen!

Lees hier meer over de opleveringskeuring.

Opleveringskeuring algemene ruimten

Als VvE is uw grootste verantwoordelijkheid de staat van uw appartementencomplex. Met een opleveringskeuring voorkomt u dat u opdraait voor onnodige onderhoudskosten.

Lees hier meer over opleveringskeuring algemene ruimten.

Begeleiding onderhoud

VvE advies kan voor u de technische begeleidingen van bouwkundige en installatie onderhoudswerken verzorgen. Denk hierbij aan de vervanging van dakbedekkingen, uitvoering van schilderwerken, balkon/galerij- en gevelrenovaties of aanpassingen aan ventilatie- en verwarmingsinstallaties.

Lees meer over begeleiding onderhoud.

Onderzoek galerijvloeren

Voldoen uw galerij- en balkonvloeren aan de veiligheidseisen van het bouwbesluit 2012 of is er sprake van uitkragende galerij- en/of balkonvloeren. Doe de gratis quickscan of laat een onderzoek constructieve veiligheid uitvoeren. Bij circa 40% van de onderzoeken zijn constructieve maatregelen noodzakelijk.

Lees meer over onderzoek galerijvloeren.

Advies energiebesparende maatregelen

Maatwerkadvies energiebesparing

Wilt u maatwerkadvies over welke energiebesparende maatregelen uw VvE kan nemen? Wij komen graag bij u langs. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. U kunt subsidie verkrijgen voor het opstellen van het Maatwerk VvE Energie Advies. Het Maatwerk VvE Energie Advies kan ook gebruikt worden voor het aanvragen van een energiebespaarlening.

Begeleiding specialistisch onderzoek

Ook voor de begeleiding van specialistisch onderzoek kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan zaken als:

 • Geluidsmetingen.
 • Constructie advieswerkzaamheden.
 • Scheurvorming galerij- en balkonvloeren.
 • Spouwanker onderzoek.
 • Betonrotonderzoek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de begeleiding van specialistisch onderzoek. Meer weten of vragen? Neem contact met ons op!

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies