Opleveringskeuring woning

Voorkom onaangename kosten met een onafhankelijke opleveringskeuring!

Profiteer van de expertise van onze bouwkundige specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld

Laat altijd een opleveringskeuring uitvoeren door specialisten voordat u uw nieuwbouw appartement of woning betrekt. Zo kunt u lastige onderhoudskwesties, storingen, onvoorziene zaken en andere storende factoren die samenhangen met het onderhoud van het gebouw voorkomen. VvE Advies kan op korte termijn een gedegen opleveringskeuring voor u verzorgen!

De Opleveringskeuring

Wordt uw nieuwbouwwoning binnenkort opgeleverd, maak dan gebruik van de expertise van onze bouwkundige specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld. VvE Advies voert al jaren, naar veel tevredenheid van de nieuwe eigenaren, gedegen opleveringskeuringen uit.

VvE Advies wordt niet alleen betrokken bij de oplevering van de algemene ruimten van appartementencomplexen maar ook bij de oplevering van individuele woningen en appartementen. Ook particulieren maken naar volle tevredenheid gebruik van onze dienstverlening.

Wat kost een opleveringskeuring?

VvE advies hanteert voor opleveringsinspecties een basistarief van € 248,- incl. BTW. Dit zijn all-in kosten voor een inspectie van maximaal 2 uur.
Mocht de oplevering langer in beslag nemen, dan geldt een aanvullend tarief van € 45,- incl. BTW per half uur extra.
Dit tarief is geldig voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden*.

*) Prijsopgave op aanvraag. VvE advies kent geen verplicht lidmaatschap of andere abonnementskosten. De prijsstelling is laag en eenduidig. Voor de aanvraag van een opleveringsinspectie kunt gebruik maken van het contactformulier.

Voor meer informatie over een opleveringskeuring voor de gemeenschappelijke gedeelten, zaken en ruimten van de VvE kunt u op deze pagina terecht of kunt u via dit formulier een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Wist u dat?

 • U op werkdagen altijd vrijblijvend kunnen bellen naar onze gratis heldesk?

 • Wij op een begrijpelijke manier antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies