• Opleveringskeuring algemene ruimten

  Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een opleveringskeuring algemene ruimten!

  bel: 013-590 03 86Offerte

Opleveringskeuring algemene ruimten

Voorkom onaangename kosten met een onafhankelijke opleveringskeuring!

Profiteer van de expertise van onze bouwkundige specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld

Behalve van de appartementen is aan te raden ook een opleveringskeuring algemene ruimten te laten doen. Want als VvE (Vereniging van Eigenaars) is uw grootste verantwoordelijkheid de staat van uw appartementencomplex. Om lastige onderhoudskwesties, storingen, onvoorziene zaken en andere storende factoren die samenhangen met het onderhoud van het gebouw te voorkomen, laat u een opleveringskeuring doen door specialisten. Onze specialisten kunnen op korte termijn een gedegen opleveringskeuring algemene ruimten voor u verzorgen.

De opleveringskeuring algemene ruimten

Onze bouwtechnische vakmensen – die beschikken over ruim 25 jaar technische en bouwkundige ervaring – controleren de gemeenschappelijke ruimtes van uw complex op gedegen wijze op opleveringsgebreken. Van deze opleveringskeuring algemene ruimten ontvangt u een duidelijke rapportage. Deze u overhandigt u aan de aannemer. De aannemer dient de gevonden gebreken voordat u het complex betrekt te herstellen.

Eind-opleveringskeuring

Om zeker te zijn dat de aannemer de gebreken (goed) heeft herstelt, verzorgen wij ook graag een eind-opleveringskeuring. Onze technische specialisten gaan dan na of de vooraf ontdekte complicaties daadwerkelijk door de aannemer zijn opgelost. Zo voorkomt u dat opdraait voor onnodige onderhoudskosten.

Wat kost een opleveringskeuring algemene ruimten?

Bent u benieuwd naar de kosten van een opleveringskeuring algemene ruimten door de specialisten van VvE Advies? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Wist u dat?

 • U op werkdagen altijd vrijblijvend kunnen bellen naar onze gratis heldesk?

 • Wij op een begrijpelijke manier antwoord kunnen geven op al uw vragen.

opleveringskeuring algemene ruimten vve

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies