• Aankoopkeuring woning

  Weet wat u koopt! Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan voor aankoopkeuring.

  bel: 013-590 03 86Offerte
  Aankoopkeuring

Aankoopkeuring woning

Een onafhankelijke inspectie door een ervaren bouwkundig specialist!

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in bouwkundig advies en bouwkundige inspecties.

Overweegt u de verkoop van een appartement? Laat dan altijd een aankoopkeuring uitvoeren. Als koper van een nieuw appartement heeft u inzicht in de bouwtechnische staat van het pand nodig. U heeft als koper namelijk onderzoeksplicht.

Met een aankoopkeuring woning verzamelt u waardevolle (bouwtechnische) informatie over het pand en de woning en voorkomt u een mogelijke miskoop en/of kosten voor herstelwerkzaamheden. Met een aankoopkeuring woning weet u wat u koopt!

Waarom VvE Advies?

VvE Advies is een zeer geschikte partner om de aankoopkeuring van uw appartement uit te voeren. Ons team van bouwkundig specialisten heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouwwereld. Zij zorgen voor een gedegen inspectie van alle soorten bouwkundige installaties en onderdelen van het pand. U hoeft geen lid te zijn van VvE advies om door ons een keuring te laten uitvoeren.

De aankoopkeuring woning

Bij een aankoopkeuring woning worden eventuele gebreken en het te verwachten onderhoud in kaart gebracht. Na afloop van de aankoopkeuring woning krijgt u een overzichtelijk bouwtechnisch rapport in begrijpelijke taal. In dit rapport vindt u onder andere een omschrijving van de (eventuele) gebreken en een onderhoudsadvies voor de eerste periode.

Met het bouwtechnisch rapport heeft u betrouwbare en duidelijke informatie om uw aankoopbeslissing te overdenken. VvE Advies geeft u ook advies over hoe u dit rapport kunt gebruiken, bij bijvoorbeeld onderhandelingen met de verkopers van het appartement.

Heeft u vragen of wilt u een aankoopkeuring woning laten doen? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Wist u dat?

 • U als koper onderzoeksplicht heeft bij de aankoop van een appartement?

 • U géén lid hoeft te zijn van VvE advies om door ons een aankoopkeuring te laten uitvoeren?

Aankoopkeuring woning

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies