Geschiedenis VvE Advies

VvE advies is in 2008 opgestart door Rob Hamers met als hoofd activiteit het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) voor de verenigingen van Eigenaars (VvE’s) onder de naam Bouwkundig VvE Beheer. Al snel bleek dat er op bouwkundig gebied binnen VvE land veel meer behoefte was aan ondersteuning dan alleen het opstellen van een MJOP.

Vanaf het begin bleek dat onze opdrachtgevers niet alleen de VvE’s waren maar ook VvE beheerders, vastgoedbeheerders,overheidsinstanties en niet te vergeten appartementseigenaren. Dit alles had tot gevolg dat onze bouwkundige dienstverlening in korte tijd werd uitgebreid met meerdere disciplines, zoals bouwbegeleiding bij onderhoud, inspecties bij calamiteiten, expertises,opleveringen, aankoopkeuringen, offerte vergelijkingen en door de overheid opgelegde verplichtingen.(keuringen constructieve veiligheid, activeren slapende VvE’s etc.etc.)

Groei & naamsverandering

Al in 2009 werd in opdracht van de Gemeente Voorburg een project opgestart om in stadsdeel Noord meer dan 500 “slapende” kleine VvE,s te activeren en achterstallig onderhoud in kaart te brengen om vervolgens middels subsidies de wijk naar een hoger niveau te tillen. Om dit in goede banen te leiden werden er 3 medewerkers aangetrokken. Het project is binnen 3 jaar met succes afgerond.

Omdat wij eigenlijk geen beheerstaken vervullen en om verwarring te voorkomen lag het voor de hand om de naam te wijzigen. Bouwkundig VvE Beheer werd in 2012 verandert in Bouwkundig VvE Advies. De groei van onze dienstverlening resulteerde in uitbreiding van onze medewerkers met een installatietechnische man en 2 bouwkundig ingenieurs.

Juridisch advies

Na diverse jaren als bouwkundig adviesbureau in VvE gerelateerde zaken te hebben gewerkt is per januari 2015 de beslissing genomen om de dienstverlening ook uit te breiden met een juridische dienst zodat we op de dag van vandaag door ervaring, kennis en kunde onze klanten met alle voorkomende zaken binnen de VvE problematiek kunnen bijstaan.

Ons jong en dynamisch bedrijf staat sinds 2015 bekend onder de naam VvE Advies. Wij streven ernaar om laagdrempelig, in begrijpelijke taal ook u als klant te mogen bijstaan!

Wist u dat?

 • U op werkdagen altijd vrijblijvend kunnen bellen naar onze gratis heldesk?

 • Wij op een begrijpelijke manier antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

 • Allround dienstverlening

  Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

 • Specialisten in huis

  Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

 • Begrijpelijke taal

  Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies

Skill of Taak