Reviews VvE advies

Vragen? Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan!

bel: 013-590 03 86Offerte

Reviews VvE Advies

Bekijk hieronder reviews van andere VvE’s of laat zelf een review achter!

Reviews lezen

Reviews vve advies
4,8 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 5 reviews.

Deskundige en betrouwbare partner.

★★★★★
De VvE Meijenburg & Den Adelaar in Middelburg heeft al jaren een uitstekend contact met VvE Advies in Tilburg. Wij zijn zeer tevreden over de wijze van advisering. Dat willen wij in een aantal punten duidelijk maken.: - VvE Advies heeft ons MJOP (Meerjaren Onderhoudsplan) ontwikkeld. Dit voor de komende 5 en 10 jaar en heeft mede bepaalt de hoogte van de maandelijkse bijdrage, Deze wordt om de drie jaar met € 5,00 per maand verhoogd. Nooit hebben wij meer problemen met reserves voor grote aanschaffen zoals Zonnepanelen. Die betalen wij uit de eigen middelen. - Jaarlijks is er in Middelburg intensief overleg en actualiseren wij de MJOP. Dan worden de twee complexen opnieuw geschouwd. - VvE Advies beoordeeld ook onze offertes, met name voor het schilderwerk. - Als er bijzondere zaken aan de orde zijn zoals plaatsing van Zonnepanelen en de ontwikkelingen om 100 % elektrisch te gaan is VvE Advies een ideale partner. Ook op juridisch terrein. - Bij verkoop van een appartement in onze complexen kan VvE Advies ook zorgdragen voor een gecertificeerde labeling. - Er kan altijd even gebeld worden met een directe vraag. Kortom een fijne, deskundige en betrouwbare partner.
- VvE Meijenburg & Den Adelaar

Kwalitatief uitstekende partij

★★★★★
Sinds 2011 ben ik bestuurslid van VVE Nozema te IJSSELSTEIN. Momenteel als voorzitter. Elke 5 jaar laten wij een deskundig MJOP maken door VvE Advies. Dit gaat in goed overleg. Het MJOP dient als input voor onze financiële begroting. Het pand wordt op basis van het MJOP onderhouden. VvE Advies begeleidt de uitvoerder(s) van het onderhoud en VvE Advies draagt zorg voor de uitvoering van de (tussentijdse) bouwkundige inspecties. Als VVE maken we op deze wijze gebruik van een kwalitatief uitstekende partij die ons op alle facetten van technisch onderhoud kan adviseren en ondersteunen. Wij zijn uitermate tevreden met de samenwerking met VvE Advies
- VVE Nozema te IJsselstein

Zeer prettige samenwerking

★★★★★
VvE Advies heeft ons zeer goed begeleid bij de renovatie aan onze gevels. De adviezen waren duidelijk, nuttig en soms ook besparend. We zien terug op een zeer prettige samenwerking.
- VvE Lotus I, II en III te Amersfoort

Deskundigheid van groot belang gebleken

★★★★☆
Jullie deskundigheid inzake de technische begeleiding van ons buitenschilderwerk is voor ons van groot belang gebleken. Dit geldt voor het bespreken van de offertes, de gesprekken met de gekozen aannemer, het beoordelen van de uitvoering alsmede de controle van de meer-minderwerkrekening. We waren nu een serieuze gesprekspartner en jouw deskundigheid heeft ons ook geld bespaard.
- Rik Ligthart - VvE De Moerascypres

Review VvE Advies

★★★★★
Daadkrachtig en duidelijk advies. Het geeft het gevoel alsof je met een man extra in het veld staat.
- Franke van Netten - Capital REM B.V.

Reviews achterlaten

Laat hieronder uw review achter! Uw mailadres zal niet worden vertoond.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles op het gebied van VvE’s.

Waarom VvE advies?

VvE problemen zijn onze uitdaging! VvE Advies kan als onafhankelijke partij uw vereniging van Eigenaars zeer snel en gedegen bijstaan met zowel bouwkundige, juridische als installatietechnische vraagstukken.

  • Allround dienstverlening

    Voor al uw onafhankelijke VvE adviezen

  • Specialisten in huis

    Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs, juristen en technisch specialisten

  • Begrijpelijke taal

    Duidelijke en concrete oplossingen en hoogwaardig advies